tuin 13 mei 2014 001

WEZEP - In Wezep heeft deltaWonen deze week het nieuwe woonzorgcomplex Veldheem opgeleverd. Met Veldheem is het mogelijk langdurige zorg in Wezep te bieden. In het nieuwe woonzorgcomplex, met goede voorzieningen in de buurt, zijn huurwoningen gekomen voor mensen met een zorgvraag. Het woonzorgcomplex bestaat uit 19 appartementen en 32 zorgstudio's. Het complex bestaat uit drie woonlagen. De zorgstudio's hebben per groep een gezamenlijke royale woonkamer met kookgelegenheid en een terras of een gezamenlijk balkon. Bewoners ontvangen maximale zorg en behouden hun optimale zelfstandigheid. In het nieuwe Veldheem is ook een ontmoetingsruimte gerealiseerd die "De ontmoeting" zal gaan heten.

Verhuur

De 32 zorgstudio's worden door Viattence gehuurd, deze zijn geschikt voor ouderen met een psychogeriatrische, sociale of lichamelijke beperking. De 19 appartementen worden via Careander verhuurd. Er staan momenteel nog 4 appartementen te huur. Eén appartement is ingericht als steunpunt voor Careander. Belangstellenden voor de appartementen worden met voorrang door Careander aangedragen bij deltaWonen. Mocht er interesse zijn in één van de appartementen, dan kan via de volgende telefoonnummers informatie worden opgevraagd. Belangstellenden met een beperking en een geldige indicatie kunnen zich aanmelden bij Careander via telefoonnummer 0341-467832. Belangstellenden met een geldige indicatie (verpleeghuisindicatie) kunnen zich aanmelden bij Viattence via telefoonnummer 0578 - 668 449.

Over deltaWonen

DeltaWonen is een actieve corporatie met bezit in de gemeente Zwolle, Kampen en Oldebroek; twee steden en een landelijke gemeente. In het werkgebied van deltaWonen wonen ongeveer 200.000 mensen. Van deze 200.000 mensen wonen er circa 40.000 in onze 15.000 woningen. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming biedt deltaWonen nu en in de toekomst woon- en leefkwaliteit, in het bijzonder voor mensen die dat niet zelf kunnen realiseren. DeltaWonen durft daarbij onbevangen en verrassende keuzes te maken. Duurzaamheid is voor deltaWonen een belangrijk leidend thema. Daar wordt de komende jaren vol op ingezet.

Over Viattence

Viattence is de zorgaanbieder voor ouderen op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Viattence levert zorg en ondersteuning met als kernwaarden: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Zorg en dienstverlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt en in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt vanuit acht locaties in Heerde, Epe, Vaassen, Wezep en omgeving. In en vanuit deze locaties worden alle vormen van zorg en dienstverlening voor ouderen aangeboden, van thuiszorg tot verpleeghuiszorg.

Over Careander
Careander is een Christelijke organisatie voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Careander biedt zorg en ondersteuning aan ongeveer 800 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking op een groot deel van de Veluwe. Careander wil binnen Veldheem ondersteuning gaan bieden met het concept 'scheiden wonen en zorg'. Dit betekent dat mensen met een zorgindicatie zelf een appartement huren binnen Veldheem.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment