140625-72-Groepsfoto - OldebroekWEZEP - Op woensdag 25 juni 2014 was er een fietstocht georganiseerd voor de senioren van Wezep en Oldebroek door Koos van de Put tweewielers in Wezep en Epe in samenwerking met Senioren Wezep Oldebroek. Behalve de fietsers met een elektrische fiets konden er ook anderen meedoen. Er startten twee groepen: één in Wezep en één in Oldebroek. Met z'n 75-en kwamen we bij de Fantasietuin op 't Loo. Daarna ging de tocht via Wezep - de Wezeperberg en prachtige fietspaden langs Heerde en via de voormalige spoorlijn Zwolle - Apeldoorn naar Epe.

Foto's Henk W. Pol; voor meer foto's klik HIER.

Bij de fietsenzaak van Koos van de Put werd ons een lunch aangeboden. 's Middags werd nog een stop gemaakt bij restaurnat de Ossenstal in Epe. Ook de terugtocht ging via mooie, rustige fietspaden naar restaurant Coelenhage in Wezep, waar we een barbecue konden gebruiken.

We mochten na 58 kilometer terugzien op een prachtige dag! Dank aan alle vrijwilligers voor o.a. de begeleiding. Dank Koos van de Put voor deze tocht en de lekkere lunch.

140625-75-Op de terugweg naar Wezep - 2

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment