't LOO - Herman Witter neemt binnenkort afscheid als directeur van de Koldewijn Schoele in Kamperveen en de Looschool in 't Loo. Het man is ruim veertig jaar in dienst geweest van VPCPO De Akker. Eerst als onderwijzer, later als directeur van verschillende scholen. Een woordvoerder van De Akker: 'Herman is met zijn inzet en betrokkenheid van grote betekenis geweest voor De Akker in het algemeen en voor de leerlingen in het bijzonder. met zijn pensionering komt aan deze periode een einde'.

Op de Koldewijn Schoele zal zijn afscheidsfeest plaats vinden op donderdag 3 juli. Naast een feest met de leerlingen van de Koldewijn Schoele is er voor ouders en andere belangstellenden uit Kamperveen de gelegenheid afscheid van hem te nemen van 14.00 uur tot 15.30 uur op de Koldewijn Schoele.

Zijn afscheidsmoment op de Looschool zal plaats vinden op donderdag 17 juli. Ook daar zal er een feestelijk afscheid met de kinderen zijn en is er voor ouders de gelegenheid afscheid te nemen van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Ter gelegenheid van zijn afscheid biedt schoolvereniging De Akker hem een afscheidsreceptie aan op eveneens donderdag 17 juli 2014 van 16.30 uur tot 18.00 uur in de Looschool. Tijdens deze receptie kan ieder die dat wil afscheid nemen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment