kunstroute 014

OLDEBROEK/ELBURG - Rondje Kunst is een initiatief van een aantal kunstzinnige mensen, elk met hun eigen specialisme en passie. Ze exposeren alleen maar toch samen! Zij hebben voor deze dag hun ateliers en tuinen verbonden via een mooie route van 25 km. lang, en stellen hun deuren open. Van 11.00 tot 17.00 op zaterdag 5 juli hebben onderstaande deelnemers hun ateliers en de bijbehorende tuinen weer opengesteld voor bezoekers aan dit Rondje Kunst.

De ateliers die te bezoeken zijn op de Noord West Veluwe:

Atelier Geke van 't Oever te Elburg met schilderijen.Atelier Dikki Hollander-Rozeboom te 't Harde, schilderijen, beelden, etsen en de bijbehorende tuin en boomgaardAtelier Yvonne Ekelschot te Oldebroek, schilderijen en Henk Kroese met sieraden.Atelier Willem Bultman te Oldebroek, beelden, schilderijen en de tuin. Carla Bultman met creaties van vilt.Theetuin Onder de Kappe te Oosterwolde. met beelden van Anna Kloth en raku gestookte keramische beelden van Greetje Brinkman in de tuin. In het theehuis schilderijen van Ineke Holthuis

De eerste editie van het Rondje Kunst was een groot succes. Veel bezoekers, goede recensies en daarbij een prachtige fietstocht door een wisselend landschap.

De bezoekers konden genieten van kunst, natuur, cultuur en de bij de ateliers behorende tuinen.

Het is een rondgaande route, er kan dus bij elk atelier gestart worden.

De fietsroutes zijn gratis bij de deelnemers te verkrijgen en op div. plaatsen in de regio, alsmede bij de plaatselijk VVV.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Gerrit Hollander, Hokseberg 10-12, 8084PS 't Harde. Tel. 0525-652569 of e mail: gerrithollander@msn.com

De fietsroute is te downloaden via www.rondjekunstnoordveluwe.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment