Toer de Dellen 2014 003

WEZEP - De langste dag stond vandaag in het teken van Toer de dellen. Onder ideale omstandigheden kon men deze dag een rondje Dellen (of meerdere keren) volbrengen. Om 9.00 uur werd het startsein geven en gingen de eerste wandelaars en fietsers aan hun uitdaging beginnen. Voor Oldebroek.net deed fotograaf Dick van de Graaf mee na vorig jaar alleen maar een fotoreportage te hebben gemaakt was het nu tijd om een ronde te wandelen en gelijk een reportage te maken.

Foto's Dick van de Graaf; voor de hele reportage klik HIER.

Via het OWIOS terrein ging men richting Wezep waar nabij de spoorwegovergang richting Heerde hun eerst stop was ingericht. Onderweg kwamen we toch wel de meest uiteenlopende vervoermiddelen tegen, het bleef dus niet alleen bij de benenwagen en de fiets maar ook hardlopend, skeeleren en zelf een skelter kwamen we onderweg tegen. De Dellen door en dan wacht ons De Knobbel, rustig tegenop wandelen. Via het kazerneterrein ging de tocht verder naar 't Harde en dan door naar het Owios terrein. We waren net voor 16.30 binnen.

Op het hoofdveld werd het sponsorbedrag bekend gemaakt, langzaam werd het bedrag onthuld. Circa € 62.000 was er deze dag opgehaald. De organisatie kan op een geslaagd evenement kijken en is al weer bezig om met de plannen van 2015.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment