OLDEBROEK - Mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (Wajong, WIA, WAO of Ziektewet) of een WSW-indicatie (sociale werkvoorziening), die op zoek zijn naar werk zijn welkom op het spreekuur van Talenta. In Oldebroek is een dergelijk spreekuur op woensdag 2 juli van 09.00 tot 12.30 uur in de Talter. Het spreekuur is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Buiten het netwerk aan tevreden werkgevers, waar Talenta zijn cliënten heeft geplaatst, zijn ook geïnteresseerde werkgevers, die meer willen weten over de voordelen van het in dienst nemen van mensen met een uitkering, van harte welkom.

Talenta
Talenta is een stichting die mensen met een mate van arbeidsbeperking helpt bij het vinden van een baan en indien nodig ook begeleiding biedt om werk te behouden. Het lukt Talenta vaak om deze mensen aan een passende baan te helpen.

Contact
Wie het spreekuur wil bezoeken kan daarvoor een afspraak maken met Henriëtte van den Brink (06-22216814) of Peter Qualm (06-16113835). Ook buiten de spreekuren kunt u contact met Talanta opnemen of informatie vinden op www.talentawerkt.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment