OLDEBROEK - Zorgt u voor uw partner met dementie? Zorgt u voor uw kind met een vorm van autisme? Zorgt u voor een van uw ouders met algemene ouderdomsklachten? Zorgt u voor een ander familielid, vriend of kennis met een chronische ziekte? Wanneer u dit langer doet dan drie maanden en meer dan acht uur per week, dan bent u mantelzorger.

Mantelzorg is onbetaalde zorg voor zieke familieleden of vrienden. Het gaat daarbij om intensieve zorg voor langere tijd. Zorgen voor een naaste kan mooi en waardevol zijn, maar ook zwaar, zowel in lichamelijk als emotioneel opzicht. Mensen die mantelzorg verlenen, kunnen ook zelf wel eens hulp gebruiken.

Voor deze hulp kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Oldebroek. De mantelzorgconsulent biedt onder andere emotionele en praktische ondersteuning en geeft informatie en advies.

Heeft u vragen met betrekking tot uw zorgsituatie? Of wilt u meer weten over de diensten van het steunpunt? U kunt contact opnemen met Bianca Zwolsman, 06 464 33 489 of per e-mail b.zwolsman@mdveluwe.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment