OLDEBROEK - Onlangs is het startschot gegeven voor het project IkGroeiSmart. Gelderse ondernemers met groeiambities kunnen zich aanmelden voor dit nieuwe coaching traject, dat een vervolg is van het succesvolle programma IkStartSmart.

Groeien, maar hoe?

Ondernemers die met hun bedrijf willen groeien staan vaak voor complexe vraagstukken: moet ik personeel aannemen, verhuizen, mijn marketingstrategie aanpassen of de stap over de grens zetten? Bij IkGroeiSmart kunnen zij gebruik maken van een eigen coach, hebben een budget voor trainingen en advies en toegang tot microfinanciering.

Dit traject is bedoeld voor ondernemers met een groeiambitie die maximaal vijf jaar geleden met hun bedrijf zijn gestart, een bestaand bedrijf over willen nemen of de grens over willen gaan met producten of diensten.

Samenwerking

Bij IkGroeiSmart werken meerdere partijen samen. Naast de Provincie Gelderland en Kamer van Koophandel zijn ook gemeenten, onderwijsinstanties, bedrijfsleven en kenniscentra betrokken. De resultaten van het programma IkStartSmart hebben bewezen dat starters met behulp van dit project hun ondernemersvaardigheden duidelijk verbeteren. Zo ontstond het idee voor IkGroeiSmart.

Informatie

Kijk voor meer informatie op www.ikgroeismart.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment