REGIO/OLDEBROEK - Op maandag 23 juni 2014 0m 20.00 uur vindt er in De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle een voorlichtingsbijeenkomst plaats over de toename van het aantal vliegbewegingen rondom vliegveld Lelystad. Ter tafel liggen het concept-luchtvaartbesluit en de voorkeursvariant route B+. Deze vliegroute gaat over het grondgebied van de gemeenten Elburg en Oldebroek. Op deze avond krijgen de aanwezigen onder andere uitleg over de geluidproductie en geluidbelasting op de omgeving. Zo krijgt men een animatie gepresenteerd over het geluid, gezien vanuit een aantal herkenbare locaties in Elburg en Oldebroek. Door deze animatie krijgen de belangstellenden een beeld van wat deze ontwikkeling nu inhoudt en welk effect dit heeft op de woon- en leefomgeving in de gemeenten Elburg en Oldebroek en rond het vliegveld.

Ter tafel liggen het concept-luchtvaartbesluit en de voorkeursvariant route B+. Deze vliegroute gaat over het grondgebied van de gemeenten Elburg en Oldebroek. Op deze avond krijgen de aanwezigen onder andere uitleg over de geluidproductie en geluidbelasting op de omgeving. Zo krijgt men een animatie gepresenteerd over het geluid, gezien van uit een aantal herkenbare locaties in Elburg en Oldebroek. Door deze animatie krijgen de belangstellenden een beeld van wat deze ontwikkeling nu inhoudt en welk effect dit heeft op de woon- en leefomgeving in de gemeenten Elburg en Oldebroek en rond het vliegveld.

Extra voorlichtingsavonden

Naast de voorlichtingsavond in Zwolle vinden er nog 3 avonden plaats:

dinsdag 24 juni vanaf 18.30 uur tot 21.15 uur, Meerpaal te Drontenmaandag 1 juli vanaf 18.30 uur tot 21.15 uur, RSG Levant te Zeewoldedinsdag 2 juli vanaf 19.30 uur tot 22.15 uur, stadhuis van Lelystad

Tijdens deze avonden kunt u in gesprek gaan met medewerkers en leden van de Alderstafel over de voorgenomen ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor de omgeving. Als colleges van burgemeester en wethouders van Elburg en Oldebroek bevelen wij u het bezoeken van de informatieavonden ten zeerste aan! Dat is de plek waar informatie verstrekt kan worden.

Meer informatie

Aanvullende informatie kunt u vinden op de website van de Alderstafel, www.alderstafel.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment