DANS 1

ZWOLLE/WEZEP – Voor de vierde keer werd er een eindvoorstelling georganiseerd door dansschool Bruinewoud, maar dit jaar voor het eerst in Odeon te Zwolle. De zaal waar 459 mensen in konden was bijna uitverkocht. Onder leiding van Marcel Bruinewoud werden de 117 dansers door een verhaal heen geleid dat ging over de Aarde. Van Afrika tot Azië en van Amerika tot Europa, elk continent is aan bod geweest. Ook de dansstijlen waren zeer divers, bedoeld voor jong tot oud, voor meiden en jongens. Kortom, deze voorstelling was voor iedereen.

Dit jaar waren er voor het eerst een aantal nieuwe groepen zoals de puppyswing (4 tot 6 jarigen) die bij het publiek zeer goed in de smaak vielen. Ze moesten een jungle dans doen met hun verrekijker om en rugzak op. Zonder nog maar 1 stap gezet te hebben kregen deze meiden een daverend applaus. Ook de boysdance was er voor het eerst bij dit jaar. 10 jongens van 7 tot 12 jaar gingen als ninja hun choreografie laten zien.

Dansleraar Marcel Bruinewoud: 'Na deze zeer geslaagde avond hebben de jeugdgroepen zomervakantie en gaan we in september weer volop aan onze danstechniek werken om volgend jaar weer zo'n show neer te zetten'.

DANS 2

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment