OLDEBROEK - De Broekermarkt in Oldebroek vind ieder jaar plaats op de eerste woensdag van juli. Het bijzondere aan deze markt is dat het midden in het centrum van Oldebroek plaats vind op de provinciale weg die voor deze gelegenheid de gehele dag wordt afgesloten. Het merendeel van het Oldebroeker winkelbestand heeft zijn vestiging aan deze straat waardoor de markt geheel overloopt in het winkelaanbod zodat er een grote diversiteit aan productenaanbod ontstaat. Tevens zijn er verschillende oude ambachten te zien.

Dit trekt bijzonder veel mensen naar Oldebroek toe, welke nog net voor hun vakantie hun aankopen willen doen of nog even genieten van de plaatselijke terrasjes welke vooral op deze dag in ruime mate aanwezig zijn. Deze markt/midzomerbraderie staat ieder jaar in het teken van een thema. Dit jaar staat de markt in het teken van de Hollywoodsterren.

Naast de uitdossingen van de vele marktkooplieden en winkeliers vinden er ook activiteiten plaats die hilarisch zijn maar ook is er eer te behalen, als we denken aan de "sterkste"man van Oldebroek. Je kunt je vooraf opgeven voor de sterkste man door te bellen met marktmeester Henri Veldhoen, tel. 06-53311807.

Daarnaast zullen er diverse muzikale klanken te horen zijn zoals een muziekfiets, maar ook een dweilorkest van de plaatselijke fanfare Concordia. Dus een grote diversiteit aan muzikale klanken maar ook in vertier en aanbod van producten.

De organisatie streeft ernaar om vernieuwend te blijven werken om de markt attractief te houden voor de bezoekers. Kom zelf op 2 juli en ervaar de "Broekermarkt" .

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment