WEZEP - Het team van Expert Wezep wil het WK Voetbal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sfeer en gezelligheid in het winkelcentrum zijn het uitgangspunt voor het organiseren van een dag vol actie en demonstraties.

door Hanneke Bloemendaal

Nog een paar dagen en dan speelt Nederland haar eerste wedstrijd tegen Spanje. Het team van Expert Wezep heeft er alle vertrouwen in en organiseert een feestje. Verkoopmedewerker Johan Souman heeft er zin in: ,,Zaterdag 14 juni van 10.00 tot 16.00 uur staat er bij ons voor de deur een piramide van oude wasmachines. Iedereen die langsloopt mag een poging wagen om een voetbal in één van de wasmachines te schieten. En ik geef je op een briefje: dat valt nog niet mee!" Jong en oud mag meedoen met het WK-Wasmachineschieten bij Expert Wezep. Er is een categorie in de leeftijd tot 12 jaar en een categorie voor 12 jaar en ouder. ,,We noteren naam, leeftijd en het aantal punten dat gescoord wordt en aan het eind van de dag wint diegene met de meeste punten een mooie prijs. Overigens krijgt iedereen die meedoet een prijsje", aldus Dennis Wolf, die eveneens werkzaam is bij Expert Wezep.

Niet alleen buiten maar ook binnen wordt er het een en ander georganiseerd bij Expert Wezep. Zo wordt er een demonstratie gegeven met de Rolls Royce onder de koffiemachines: de Jura, een volautomaat met Zwitserse kwaliteit voor de lekkerste koffie en cappuccino. ,,Wie fit wil zijn en blijven voor het komende WK doet er goed aan te komen kijken bij de introductie van de hogesnelheidsblender van Montana", vertelt Souman enthousiast. ,,Proef een verrassende smoothie boordevol mineralen, vitaminen en vezels, die dankzij het toerental van 30.000 per minuut optimaal behouden blijven en sneller door het lichaam worden opgenomen. Zowel groente als fruit kan deze blender perfect verwerken en zelfs soep kan erin gemaakt worden." Het lijkt een tegenhanger van de bovengenoemde hogesnelheidsblender: de Slow Juicer. Deze juicer garandeert meer sap met meer voeding, smaak en kleur. ,,Kom het verschil maar ervaren op 14 juni, want ook deze juicer zullen we demonstreren. En uiteraard mag van het resultaat geproefd worden", vervolgt Souman.

Wie optimaal van het WK wil genieten, kan deze dag de nieuwste curved TV's van Samsung komen bewonderen. ,,Laat u verbazen door de volmaakte vorm van TV kijken in Ultra HD. Het is pure beleving als in een bioscoop," vindt Wolf.

Naast het WK wasmachineschieten en de diverse demonstraties kan er geprofiteerd worden van zeer scherpe dagaanbiedingen. Te denken valt aan een Toshiba televisie, een LG Blu Ray speler en een frituurpan. Wellicht ook een leuk idee voor Vaderdag.

Expert Wezep, Meidoornpassage 8, Wezep. Tel. 038- 3761298.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment