IMG-20140607-WA0022

WEZEP - Vandaag was de jong VLS aanwezig op het Nationaal Jeugdfestival in Vlissingen. Tijdens dit open NK namen zij deel aan de mars- en showwedstrijden. Op de mars behaalde de jong VLS'ers een derde plaats met 83,17 punten en op de show een vijfde plaats met 83,88 punten. In de hitte kwamen deze mooie uitslagen tot stand. De instructie is zeer trots op de goede prestatie die jong VLS vandaag in Vlissingen heeft neergezet.

Foto's Adri Berends; voor de eerste foto's klik HIER.

Verslag van de wedstrijden:

Aan het begin van het eerste optreden op de mars ontstond er wat onrust, omdat een jurylid in de file stond en diegene had de juryformulieren bij zich. De jeugd was hierdoor uit de concentratie en de vraag was of ze zich zouden herpakken. Dit deden ze en de jong VLS'ers zetten een puik optreden neer, waarbij ze goed hebben gelopen.

Voordat de showwedstrijden begonnen kregen een aantal leden toch last van de hitte. Dit betekende dat de EHBO er even aan te pas moest komen, zodat iedereen fris aan de tweede helft kon beginnen. Op een super warm voetbalveld, in de volle zon en met weinig wind, traden de jong VLS'ers voor de tweede keer op. Na een fantastische mars, zette de jeugd een fantastisch showoptreden neer. Het opstellen van de show ging strak, de uitvoering ervan evenzo. Ook het neerzetten van de lijnen etc. liep fantastisch. Dit resulteerde er in dat de jeugd het publiek mee kreeg en kon blijven boeien. De solo's, gespeeld door Remco Doornwaard trompet en Alwin Boer trombone, waren ook subliem.

Voor het jeugdkorps en de instructie is het een fantastische dag geworden.

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment