juf 018

OLDEBROEK – Op vrijdag 29 mei was het feest op CNS ‘De Regenboog’. Juf Dorine Bouma is 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Al die jaren heeft ze in Oldebroek op de Regenboogschool gewerkt.

Dorine is in 1990 begonnen als leerkracht. Net van de PABO en dan voor de klas. In de loop van de jaren heeft ze zich gespecialiseerd in begeleiding van leerlingen. De laatste jaren is ze één van de Interne Begeleiders op school. Ze houdt zich nu bezig met de zorg voor leerlingen en de ondersteuning van de leerkrachten.

Kijk HIER voor foto's van Jan van de Pol

Halverwege de ochtend kwam Dorine Bouma in een riksja aan. De directeur mocht dit gevaarte in beweging krijgen en houden. Eerst een rondje door Oldebroek en het laatste stukje door een erehaag van kinderen.

Bij aankomst werd er een speciaal geschreven lied gezongen. Het klonk prachtig uit 250 monden. Daarna was het de beurt aan juf Bouma om een bezoekje te brengen aan alle groepen. En elke keer kreeg ze weer een cadeautje of een verzameling van eigengemaakt cadeautjes.

De ochtend is afgesloten met een lunch op school. Het toetje bestond uit een mandarijn. Dorine Bouma staat bekend om de gezonde sinaasappel, die zij na elke lunch verorbert.

De feestdag is ’s middags met de (oud)-collega’s afgesloten. Tijdens een high tea zijn er mooie woorden gesproken en anekdotes verteld.

Uit alles wat is gedaan en gezegd, blijkt de waardering voor hetgeen Dorine Bouma heeft gedaan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment