Tuin team

OLDEBROEK - Op 4 en 5 juni is weer de landelijke actie NonStop Present. Ook Stichting Present Oldebroek en Present Elburg doen mee. 24 uur lang komen ze in actie in de gemeente Oldebroek en Elburg. Dit om het werk dat Stichting Present doet onder de aandacht te brengen en om geld in te zamelen om dit werk te kunnen blijven doen. Stichting Present bemiddelt tussen mensen die graag wat voor een ander willen doen en mensen die die hulp goed kunnen gebruiken. Dit gaat vaak om eenmalige korte projecten van praktische of sociale aard. Tijdens NonStop Present worden ook echte Present klussen gedaan. Samen met de bewoners van Evangelisch Begeleid Wonen wordt hun tuin opgeknapt, er wordt gekookt voor en gegeten met de bewoners van Veldheem.

‘s Nachts wordt er gewerkt op Hoeve op Vollenhof, een zorgboerderij voor volwassenen, jongeren en kinderen met een psychische of psychiatrische problemen. Daar wordt er een plek gecreëerd voor de kinderen die daar overdag komen. Zo kunnen ze onbezorgd en veilig spelen. Na het ontbijt wordt er een tuin opgeknapt voor mensen die dit zelf niet meer kunnen.

Klussen van hooguit een paar uur, die voor de hulpontvangers vaak veel betekenen. Want met een klein beetje tijd kun je echt veel verschil maken.

Omdat de stichting dit werk met behulp van de vele vrijwilligers nog jaren wil blijven doen, hebben ze geld nodig. Met hun inzet tijdens NonStop Present hoopt het bestuur, het operationeel team en zelfs enkele ambassadeurs van de stichting middels sponsoring geld in te zamelen voor de stichting. Wilt u hen tijdens NonStop Present gedurende een van de klussen helpen of wilt u hen financieel steunen, kijk dan eens op www.nonstoppresent.nl team Oldebroek of Elburg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment