wose1

WEZEP - Woensdag 27 mei organiseerden de  ouderenbonden PCOB, de KBO en SWOeen informatieavond over woningbouw voor senioren in Wezep. In het Dorpshuis waren ruim 90 belangstellenden afgekomen op de oproep hun stem te laten horen. Ongeveer 2 jaar zijn de initiatiefnemers namens de bonden bezig om de wensen te inventariseren en de plannen voor te bereiden.

Ook nu kregen de aanwezigen de kans hun wensen naar voren te brengen. Voornamelijk het invullen van de vragenlijst stond centraal. Toch waren er vragen, met name over de locatie en de mogelijkheid om ook de zorg aan de bouw te koppelen. Tevens kwam naar voren dat er al eerder vragen om wat ruimere senioren woningen te bouwen genegeerd zijn.

Namens de gemeente gaf wethouder Harm Westerbroek antwoord op vragen uit de zaal en van gespreksleider Frans van der Logt, Ben van 't Ende, Henk Abbringh, Cor Vesters en Evert Port. Genoemde mannen gaan aan de slag met de uitkomst van de enquête en zullen zo snel mogelijk met een verder voorstel komen en mogelijk met een werkgroep aan de slag gaan.

wose2

Voor meer informatie: info@seniorenwezepoldebroek.nl, fransvandelogt@planet.nl en habbet@hetnet.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment