wielink

WEZEP - Ze ontmoetten elkaar op de ijsbaan op IJsselvliedt en waren gelijk verliefd. Zes jaar later op 25 mei 1955 traden de heer Wielink en mevruw Wielink - Van Werven in het huwelijk. Ze trouwden, zoals dat zo heette, in bij moeder Wielink en daar kreeg het echtpaar 4 dochters en 2 jongens. In 1969 verhuisden ze naar het Jan Boerswegje in Kamperveen om in 1994 terug te keren naar Wezep en een huis te betrekken aan de Zuiderzeestraatweg. Het echtpaar heeft 30 kleinkinderen en 26 achterkleinkinderen. Ze wonen allemaal in de buurt.

 De heer Wielink was zijn hele werkzame leven veehouder. Hij is opgegroeid tussen de koeien. Mevrouw Wielink heeft altijd gewerkt in de huishouding en hielp mee op de boerderij. Het echtpaar is nog goed gezond en fietst veel. Meneer Wielink helpt zelfs nog mee op de boerderij van zijn zoon.

Ze zijn druk met de kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Mevrouw Wielink zegt dat ze een gezegend leven hebben gehad en dat nog steeds zo voelen. Ze zijn dankbaar dat ze dicht bij de kinderen wonen en helpen waar ze kunnen.

Het feest wordt 29 mei gevierd in de Olde Dreiput op 't Loo en op die dag hoopt de heer Wielink 86 jaar te worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment