OLDEBROEK – Op woensdag 2 juli zal er in Zorgcentrum De Hullen een informatiebijeenkomst voor mantelzorgers worden gehouden. Deze voorlichting wordt gegeven door een psycholoog, specialist ouderengeneeskunde, casemanager dementie en een fysiotherapeut van Zorgverlening Het Baken. Tijdens de avond zal er informatie gegeven worden over de diverse vormen van dementie en het verloop. De medische kant van de ziekte wordt belicht en op welke wijze de huisarts en specialist oudergeneeskunde kunnen samenwerken.

Ook is er aandacht voor de rol van de casemanager en de inzet van diverse disciplines, bv. fysiotherapie, ergotherapie en logotherapie rondom dementie. Tijdens de pauze kunt u (nader) kennismaken met Mantelzorgconsulent Bianca Zwolsman en de medewerkers van Zorgverlening Het Baken. Tevens zal er gelegenheid zijn tot het stellen van uw vragen.

Op woensdag 2 juli staat vanaf 19.00 uur de koffie en thee voor u klaar in Zorgcentrum De Hullen, Stationsweg 20, 8096 AX Oldebroek. De avond begint om 19.30. U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment