bandito

OLDEBROEK – Het Bandito team wil het komend seizoen de Veluwse Wens Ambulance steunen. De Veluwse Wens Ambulance is een stichting die zich inzet voor mensen die ernstig (veelal terminaal) ziek zijn. Zij zorgen ervoor dat de wens van deze zieke medemensen in vervulling gaat.

Als je naar de website van stichting Veluwse Wens Amublance gaat lees je het volgende:

“Nog één keer het ouderlijk huis zien”, “Naar familie toe”, of “Die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam”…? Het lijken (laatste) wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn. Voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend omdat ze aan bed gekluisterd zijn en bijvoorbeeld – zittend vervoer niet meer mogelijk is.

Stichting Veluwse Wens Ambulance wil dit geheel kosteloos mogelijk maken. Uw wensen en behoeften staan daarbij centraal. De vrijwilligers staan daarbij voor kwaliteit, comfort en professionaliteit.

Janneke Schoonhoven namens het Bandito team: ‘Wat is er mooier dan deze stichting die zoveel mooie dingen doet te ondersteunen. Zij geven ernstig zieke mensen nog een mooi moment. Wij genieten wekelijks van de mooie momenten die we hebben tijdens het uitoefenen van onze sport/hobby . We genieten van onze wekelijkse sleutelavonden maar ook van alle mooie wedstrijden die wij rijden of bezoeken. En daarom willen wij graag iets terug doen voor onze (zieke) medemens. Wij zullen komend seizoen het prijzengeld wat wij hopen te winnen, gaan doneren aan deze geweldige stichting’.

‘Mocht u nu ook een steentje willen bijdragen aan deze geweldige stichting. Dat kan,’ vervolgt Janneke. ‘Tijdens de wedstrijden die wij rijden zal er een collectebus bij onze vrachtwagen staan waar iedereen die deze stichting ook een warm hart toe draagt een bijdrage in kan doen. En zo hopen we dat door dit kleine gebaar van ons, er vele mooie wensen vervuld mogen worden. En dat we er samen voor kunnen zorgen dat ernstig zieke medemensen nog één keer een mooi moment mogen hebben.’

Kijk voor meer informatie op www.veluwsewensambulance.nl / www.facebook.com/veluwsewensambulance of kijk op https://teambandito.wordpress.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment