jazz

ELBURG/OLDEBROEK – Op zaterdag 14 juni wordt in de historische kloostertuin in de binnenstad van Elburg het jaarlijks terugkerend festival Jazz in the Garden gehouden. De Lionsclub Elburg Oldebroek organiseert dit muzikale evenement, waarbij de opbrengst bestemd is voor een lokaal goed doel. Ditmaal is dat het project duofiets van Zorgcentrum De Hullen in Oldebroek.

Programma: muzikaal en sfeervol

Het programma van Jazz in the Garden 2014 wordt ingevuld door twee professionele muziekgezelschappen met een brede variatie aan muziek en muziekstijlen. De WB Jasscrooners uit Wezep en de Folk University Jazz Band uit Harderwijk brengen diverse jazzvariaties in een ongedwongen sfeer op een unieke locatie. In het voorprogramma en in de pauze zal optreden het duo Denmarkstreet. Deze twee lokale jonge musici, de gebroeders Korver, brengen een zelf geschreven repertoire op Spaanse gitaren.

Tussen 15.00 en 20.00 uur treden zij op in de gezellig ingerichte kloostertuin. Uiteraard wordt er ruimschoots aandacht besteed aan de verzorging van de inwendige mens!

Opbrengst voor het goede doel

De Lionsclub Elburg Oldebroek, als serviceclub bestaande uit ruim 25 plaatsgenoten, organiseert dit bijzondere festival om een maatschappelijke bijdrage te leveren een lokale projecten ten gunste van de inwoners van de gemeenten Elburg en Oldebroek. Ditmaal gaan de opbrengsten geheel naar het project Duofiets van Zorgcentrum De Hullen in Oldebroek. Met deze bijdrage kan een duofiets worden aangeschaft om de kwaliteit van leven van de bewoners te verhogen. Ouderen die niet meer zelf durven fietsen, kunnen met een begeleider op deze bijzondere fiets naar buiten voor beweging en ontspanning. En hierdoor maken ze nog meer deel uit van onze maatschappij.

Diverse lokale bedrijven sponsoren het evenement.

Kaarten

Entreekaarten voor Jazz in the Garden zijn voor slechts 5 euro verkrijgbaar bij de leden van de Lionsclub of te reserveren per mail via elburg.oldebroek@lions.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment