HATTEMERBROEK - Afgelopen zaterdag hebben de kinderen van groep 7/8 van de Nassauschool een restaurantavond gehouden. Deze avond werd bedacht om geld voor het schoolkamp te verdienen. Er kwamen 40 gasten; ouders, broers en zussen, grootouders, meesters en juffen en andere belangstellenden. De prachtige locatie was Huize IJsselvliedt! In een korte presentatie werd het een en ander over de geschiedenis van dit huis verteld. Alle kinderen hadden een taak b.v. wijzen van een parkeerplaats, aannemen van de jassen, afwassen in de spoelkeuken, zorgen voor de drankjes, bedienen.

Kijk HIER voor foto's van de avond

Samen hebben de kinderen twee soorten soep gemaakt en het toetje. Er werd veel groente gesneden voor de soep en voor het toetje (verse fruitsalade) zijn heel wat appels, peren, meloen e.d. klaargemaakt. Het hoofdgerecht werd door de heer Toebast verzorgd.

Na het eten konden ouders mee voor een rondleiding door het hele huis.

Na afloop werd samen met de kinderen patat en snacks gebakken en heerlijk gegeten. Hiervoor wi de school Nagelhout uit Hattemerbroek bedanken die dit lekkers gegeven heeft!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment