img 6330

WEZEP - Op de Goede Herderschool zijn onlangs de projectweken “ Voeding en Fit” geweest. Het project werd geopend door de leerkrachten, kinderen en Goed Bezig door een Kick Off! Iedereen kwam deze dag sportief op school en is er gekeken naar de sportiviteit van de leerkrachten. Goed Bezig heeft een sportieve warming up verzorgd voor alle kinderen en leerkrachten van de school.

Kijk HIER voor foto's van Alida Bosma

Op vier dagen hebben alle kinderen fruit gegeten welke gesponsord zijn door de Plus (appels 2x), de Boni (manderijnen) en de Goudreinet (bananen). Daarnaast hebben alle klassen verschillende activiteiten gedaan en (gezonde) bedrijven bezocht. Ook zijn er hele leuke workshops voor de groepen 2 tot en met 8 geweest. Zoals koken, gezond trakteren, bewegen, spel over voeding, smaakzintuigen, fruit tekenen etc.

KIjk HIER voor foto's van Alida Bosma

Tijdens de afsluiting konden alle ouders, opa’s en oma’s en belangstellenden kijken in de klassen naar alles wat de kinderen gedaan en gemaakt hebben in deze projectweken. Ook waren er hele leuke “voeldozen” en was er een restaurant waar je gezond kon eten. Alle kinderen konden tijdens het project een gezond recept inleveren, die bekeken is door diëtiste Alice Roest zij heeft het gezondste recept uitgezocht.

Kijk HIER voor foto's van Alida Bosma

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment