ruben

ELBURG – Afgelopen woensdag werd er in Borne gestreden om de titel ‘Beste vmbo-lasser van Nederland’. Ruben van den Berg vertegenwoordigde Nuborgh College Oostenlicht bij de discipline MAG-lassen en dat deed hij niet onverdienstelijk. Hij behaalde een prachtige tweede plaats.

De laswedstrijden werden georganiseerd door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). In de regionale voorronde in Kampen kwam Ruben van den Berg al goed voor de dag en behaalde hij een finaleplaats.

Tijdens de spannende finale in Borne afgelopen week deed Ruben het uitstekend en werd tweede. Lasdocent Henk van der Ploeg was opgetogen: “Dit is een fantastisch resultaat van Ruben, zeker als je bedenkt dat hij van de zeshonderd deelnemende leerlingen als een na beste overblijft. Het zal lastig worden dit prachtige resultaat volgend jaar te verbeteren.” Tijdens de wedstrijden waren er ook nog twee bedrijfsbezoeken georganiseerd waar lastechniek op hoog niveau wordt uitgevoerd. Al met al kon op een geslaagde dag teruggekeken worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment