foto 1

OLDEBROEK - Afgelopen zaterdagmorgen was de voorzitter van Toer de Dellen Eddie van Olst te gast bij Arno van Elst en Bert Jan Dokter in het programma Kikstart FM. De twee enthousiaste presentatoren gaven de aftrap van Radio KIKA FM welke op zaterdag 21 juni de gehele dag te horen zal zijn. Een gezamenlijke uitzending van de omroepen Loco Oldebroek en de LOE Elburg. In het programma presenteerden zij de Toer de Dellen jingle 2014, en ontvingen van Eddie van Olst de speciale KIKA taart die verkrijgbaar is bij Bakkerij Schuld in Oldebroek. Eddie van Olst gaf toelichting op het evenement wat op het complex "De Bovenmolen" van voetbalvereniging OWIOS voor de derde keer wordt georganiseerd.

Altijd al iets willen doen in de strijd tegen kinderkanker? Dan ligt hier jouw uitdaging! Op elke niet gemotoriseerde manier mag jij door De Dellen! Je kunt wandelen, hardlopen, fietsen, steppen of wat je maar wilt. Maak het zo sportief als je zelf bent. Ga alleen, samen of met een groep, als voetbalteam, schoolklas, loopgroep of gezellig met de hele familie......

Twijfel niet langer en schrijf je nu in voor de 3e editie van deze bijzondere tocht!

En...heel belangrijk: haal zoveel mogelijke sponsorgeld op! Wees creatief, verzin een actie of zoek sponsoren! Het doel van deze dag is namelijk zo veel mogelijk geld verzamelen voor Kika! Editie 1 & 2 brachten respectievelijk ruim 44.000 en 76.000 euro op!

Inschrijven kan op de website: www.toerdedellen.nl

foto 3

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment