open huis

HATTEMERBROEK - Het uitleenpunt van de bibliotheek doet mee aan de open dag bij de Nassauschool in Hattemerbroek. Op dinsdag 10 maart van 13.15 tot 17.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen bij het uitleenpunt. Speciaal voor de open dag zijn er twee acties:

- Prijsvraag: wat is jouw favoriete boek? Maak een foto van jouw favoriete boek en geef aan waarom dit een bijzonder boek is. Lever de foto in bij het uitleenpunt in de Nassauschool of mail de foto met de informatie naar bibliotheek.wezep@bibliotheeknoordveluwe.nl. De uiterste inleverdatum is dinsdag 31 maart. De winnaar ontvangt een boekenbon.

- Bezoekers van het uitleenpunt tijdens de open dag krijgen een bon waarmee ze voor nieuwe jeugdleden van de bibliotheek geen inschrijfgeld hoeven te betalen en waarmee volwassenen een gratis proefabonnement van drie maanden kunnen krijgen bij de Bibliotheek Noord-Veluwe

Het uitleenpunt is te vinden in de Nassauschool, Leeuwerikstraat 21, 8094AH Hattemerbroek. De openingstijden zijn dinsdag en vrijdag van 14.30 – 16.00 uur en woensdag van 11.30-13.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment