smiesterd

HATTEMERBROEK - In een kleine gemeente is postbode Knelus wethouder geworden, hij heeft kantoor aan huis. De goede man wordt zo langzamerhand stapelgek van twee ‘importers’, die geregeld klagen over geluidsoverlast van de kerkklokken, gekraai van de kampioenshaan en de repetities van de blaaskapel. De vrouw van de wethouder is boos omdat hij de trouwdag is vergeten en de voorzitter van de pluimveefokvereniging is ook boos omdat zijn haan niet meer mag kraaien.

Foto's Alida Bosma; voor de fotoreportage klik HIER.

Wanneer een knotsgekke professor en een dame van een contactadvertentie ook nog eens hun heil zoeken in de woning van de wethouder loopt alles in het honderd. Marion de secretaresse van de wethouder draagt ook haar steentje bij aan de verwarring. Geregeld komt ook de buurvrouw langs voor het laatste nieuws. Op een dag loopt het volledig uit de hand. Gelukkig komt gemeentebode Siep in actie. Met zijn rijke fantasie zorgt hij voor een hoop verwarring in het dorp.

Dit was derde uitvoering in Hattemerbroek. Wederom uitverkocht. Volgende uitvoeringen in Dorphuis Wezep, waarvan de eerste op 6 maart ook al uitverkocht is. Op 7 maart wordt de uitvoering ook in Wezep opgevoerd.

Daarna gaat toneelvereniging Irene naar: Maranatha, Oranjevereniging Oldebroek, Buurtvereniging Hoge Enk en Oranjevereniging Oosterwolde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment