lentefeest VoskuilerWEZEP - Er was volop leven op de landelijke kinderboerderij dag in Wezep. Op de kinderboerderij Voskuilerhoeve in Wezep was dan ook genoeg te doen om er weer een mooie levendige Lentedag van te maken. Piep kleine kuikentjes, een springkussen om je in uit te leven, een ponyritje, een grabbelton en lekker knuffelen met de dieren. Speciaal voor de kinderen was er de mogelijkheid tot schminken, van apen tot poesjes, van konijntjes tot vlinders.

Foto's Alida Bosma; voor meer foto's klik HIER.

Daarnaast waren de vrijwilligers druk met knieperties bakken, schapen drijven, schapen scheren, het spinnen van de wol om er vervolgens wat moois van te breien. Alles was er te zien. Het slotstuk was toch wel de geboorte van een prachtig lammetje, een verassing voor jong en oud!
De Voskuilerhoeve mocht zich verheugen op de belangstelling van burgermeester Adriaan Hoogendoorn en zijn vrouw. Ook wethouder Carlo van Dijk en zijn gezin waren aanwezig.

Al met al een mooie drukke gezellige lentedag waarbij in iedereen z'n bewondering uitsprak over zo'n mooie kinderboerderij in Wezep.
Het bestuur wil iedereen bedanken die belangeloos deze dag tot een succes heeft gemaakt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment