OLDEBROEK - Woensdag 21 mei om 17.00 uur besteedt Loco Info aandacht aan Nonstop Present. Coördinator Mirjam Prins is op bezoek in de studio  Op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei gaan Stichting Present Oldebroek en Stichting Present Elburg meedoen aan het landelijke evenement Nonstop Present. Om te laten zien wat we als stichting Present doen, willen we ons 24 uur inzetten voor een ander. Voor Present Oldebroek gaat coördinator Mirjam Prins 24 uur lang verschillende projecten uitvoeren in Oldebroek en Elburg. Zij zal per project bijgestaan worden door bestuursleden, vrijwilligers en ambassadeurs. Ook Burgemeester Hoogendoorn, ambassadeur van de stichting, komt ook in actie. Hij zal 's nachts helpen bij werkzaamheden in De Hullen.

Met elkaar wordt er tijdens die 24 uur een ontbijt verzorgd voor de bewoners van De Hullen, een sociaal uitje georganiseerd voor bewoners van Het Kooiveen en een gezellige avond gehouden in 't Harde bij Careander. Er zal ook een tuin worden aangepakt voor een gezin uit Eritrea nu woonachtig in Elburg. Projecten die voor de nonstoppers een kleine moeite zijn, maar voor de hulpontvangers van groots belang!

We komen in actie om te laten zien hoe belangrijk het werk van Stichting Present is. Om projecten te kunnen blijven uitvoeren hebben we als stichting geld nodig. Daarom kunt u ons sponsoren tijdens 24 uur Nonstop Present. Dit kan per uur of met een eenmalig bedrag, met alle kleine beetjes zijn we blij. Ga naar www.nonstoppresent.nl en steun ons Present Oldebroek...

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment