thumbnail wenw 20220503 202649

OLDEBROEK(ADV)  -  De ondernemers in Oldebroek gaan van woensdag 11 mei t/m zaterdag 4 juni 2022 een nieuwe actie houden nl. de “Winkel en Win” actie. Er zijn meer dan honderd prijzen te winnen die aangeboden worden door diverse bedrijven. Bij een aankoop vanaf € 10,= krijgt elke klant een voucher met een unieke code. Deze code kan men invullen op de site www.hartvanoldebroek.nl  waar men meteen ziet of er een prijs is gewonnen. De voucher kan dan worden ingeleverd bij de desbetreffende winkel en de prijs meteen worden afgehaald en meegenomen.  Als er op de code geen prijs is gevallen, dan maakt iedereen nog kans op de hoofdprijzen die aan het einde van de actie getrokken worden.

De hoofdprijzen zijn geweldig, zo maakt men kans op 1 minuut gratis winkelen bij Boni Oldebroek, 1 jaar gratis haar knippen bij Kapper Wim Koele, Metamorfose bij Vaessen Mode & Trends, Wijnproeverij voor 12 personen bij Kokki’s Zuiderzeecafe, Vierseizoenendekbed van Tukk in en een stofzuiger van Veldkamp Witgoed en Keukens. De ondernemers pakken groots uit om het winkelen  zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Oldebroek heeft veel te bieden met veel diversiteit en unieke producten. De ondernemer staat veelal zelf in de winkel  voor persoonlijk contact en eerlijk advies. Parkeren is overal gratis en in diverse winkels kan er geshopt worden onder het genot van koffie of thee. De bestuursleden van de Ondernemersvereniging, Johan van de Worp (voorzitter), Jan Dickhof (penningmeester), Gerjan van ’t Hul (Secretaris) en Henriëtta van Heerde – Vaessen (Algemeen bestuurslid) zijn zeer content met deze gloednieuwe actie en hopen dan ook op veel klanten die in Oldebroek hun aankopen zullen gaan doen, en meteen kans maken op heel veel mooie prijzen, zoals cadeaubonnen, modecheques, ambachtelijke appelcakes, boodschappenbonnen, Slager en slijterbonnen, Knipbeurt en verzorgingsproducten, geurpakketten, kinderpakketten, fietstas, koffie met gebak vouchers en vele anderen. De winkel en win actie is heel aantrekkelijk en makkelijk er hoeft niet te worden gespaard, maar men kan direct kijken of er een prijs is gewonnen, aldus Henriëtta die de actie samen met haar man Dick heeft georganiseerd. Op de voucher staat een ook een QR code, die kan ook meteen gebruikt worden voor nog meer gemak,  vertelt het ondernemersechtpaar.

Kijk voor meer info op www.hartvanoldebroek.nl daar staan alle winkels, bedrijven en dienstverlening op vermeld, wie ze zijn en wat ze doen. Een overzichtelijke site die laat zien dat Oldebroek heel veel te bieden heeft. Aangenaam winkelen dat is het visiteplaatje bij de winkels in het mooie dorp op de Veluwe. Ook voor de toerist en dagjes mensen is het goed vertoeven, met authentieke producten van het dorp, waar ook ambachtelijkheid voorop staat. Iedereen wordt uitgenodigd om de aankopen te doen in Oldebroek en meteen kans te maken op het winnen van mooie prijzen.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment