WEZEP - Eigenaren, ondernemers en de gemeente hebben samen voor een opknapbeurt van het winkelcentrum gekozen door de intentieverklaring 'gezamenlijke aanpak Winkelcentrum Meidoornplein'. Dit wordt mede gefinancierd vanuit het Regiocontract.

Aanpak Meidoornplein Oldebroek

In het Regiocontract 2012-2015 wordt binnen het programma Omgeving (deelprogramma Aantrekkelijke dorpen en steden) ingezet op de revitalisering van een aantal kernen op de Noord-Veluwe. Concreet betekent dit een eigentijdse inrichting van de openbare ruimte en het aantrekkelijk maken van de winkelfunctie. Winkelcentrum Meidoornplein valt onder deze uitdaging.

Revitalisering+

De gemeente heeft ondernemers en eigenaren de plannen voorgelegd waarmee ze samen dit winkelcentrum een impuls willen geven: Revitalisering+. Een groot aantal ondernemers en eigenaren en burgemeester Hoogendoorn namens de gemeente, hebben de intentieverklaring getekend om hiermee aan de slag te gaan. De oplevering staat gepland op 17 december 2015, Oldebroek heeft dan weer een makkelijk bereikbaar winkelcentrum waar het nog plezieriger winkelen en verblijven is.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment