post

WEZEP -   Ook de inwoners van Wezep kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds vandaag staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL bij Supertank aan de Rondweg. Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Wezep en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten. 

Snel en eenvoudig

Vanaf vandaag kunnen consumenten in Wezep terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: ‘Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.

 Pakket- en briefautomaat 

De automaat is geschikt om brieven en pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment.  Inmiddels staan er zo’n 220 pakket- en briefautomaten  door heel Nederland. Zie de pagina over de pakket- en briefautomaat voor meer informatie. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment