thumbnail locourant

Ervaar met een elektrische sfeerhaard het gevoel alsof u bij een echt haardvuur zit. Door een elektrische haard te plaatsen, creëert u een middelpunt in uw woonkamer dat alle gezinsleden - zelfs druk bezette pubers - aantrekt. Zo heeft u vanzelf meer momenten samen waarbij u met een warme kop chocomel of een kopje thee gezellig bijpraat. Kies bijvoorbeeld een mooie schouw met elektrische haard uit, die het hele jaar door zorgt voor sfeer, rust en een realistisch vlameffect.

Stijlvolle elektrische haard met kachelfunctie en ombouw

Met een schouw met bijbehorende sfeerhaard zorgt u ervoor dat u uw woonkamer op elk moment van de dag omtovert tot een sfeervolle, warme plek. Voor de ombouw die om de sfeerhaard heen zit heeft u de keuze uit klassieke en moderne stijlen. Denk aan een rustieke schouw van steen of een strak uitgevoerde donkergrijze ombouw in minimalistische stijl. Ook een schouw met sfeerhaard met een ombouw in stijlvol eiken of met een beton look behoren tot de mogelijkheden. Met de toetsen op de haard of de afstandsbediening stelt u het vlameffect en de warmte in. Zo geniet u van een natuurlijk houtvuureffect, zonder dat u te maken heeft met afvoerbuizen of ventilatieproblemen.

Verfraai uw interieur met een inzet- of vrijstaande haard

Veel mensen hebben een open haard waar ze nooit gebruik van maken. Om deze bestaande schouw in uw woning om te toveren tot een echte eyecatcher, hoeft u er alleen een elektrische inzethaard in te plaatsen met decoratiehoutstammen. Heeft u een houtkachel die u niet gebruikt? Ook die brengt u weer tot leven met een elektrische inzethaard. Ten slotte zijn ook de elektrische vrijstaande haarden erg populair. Dit zijn mooi ontworpen warme luchtkachels, die u eenvoudig verplaatst naar de plek waar u ze nodig heeft. Ook hier zorgt een imitatiehoutvuur voor een sfeervol effect en geniet u van heerlijk warme lucht die uit de kachel wordt geblazen.

Hoe uw woonruimte ook is ingedeeld en wat uw smaak op interieurgebied ook is, er is altijd een passende elektrische haard te vinden. Elektrische sfeerhaarden zijn gezond voor uw leefomgeving en veilig voor kinderen. Redenen genoeg om een mooi exemplaar uit te zoeken!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment