4227 917923ce1de3d6bb39819e1871867a6b

WEZEP  – Op vrijdagochtend 26 november wordt om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Zuiderzeestraatweg 510 in Wezep feestelijk geopend door filiaalleider Hendry Otten. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

KRASKAARTEN EN TEGOEDBONNENAltijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Wezep? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een TV, tablet of tegoedbonnen van maximaal € 250. Voor klanten die misgrijpen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

DUURZAME WINKELDuurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De vernieuwde winkel aan de Zuiderzeestraatweg 510 te Wezep beschikt over 53 eigen parkeerplaatsen en 44 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. De winkel is op zondag gesloten.

CORONAMAATREGELENDe gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor ALDI van het allergrootste belang. Daarom hanteert ALDI de volgende maatregelen:

  • Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen.• Het dragen van een mondkapje is verplicht (met uitzondering van personen jonger dan 13 jaar en de personen die om medische redenen geen mondkapje mogen dragen).• Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en de medewerkers.• Wees sympathiek voor andere klanten en de medewerkers.• Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.• De winkels sluiten uiterlijk 20.00 uur.

ADVERTORIAL

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment