IMG 4224

OLDEBROEK -  Sinterklaas is weer in Nederland! Goed Bezig Oldebroek organiseert dit jaar weer Pietengym in Wezep en Oldebroek voor kinderen uit groep 1 tot en met 4. Op woensdag 24 november is er Pietengym in de Kamphal in Wezep. Om 13.30 uur start de eerste ronde voor kinderen uit groep 1 en 2. Zij nemen rond 14.45 uur hun diploma in ontvangst. Van 15.15 tot 16.30 uur is het de beurt aan kinderen van groep 3 en 4. De kinderen gaan bewegen door middel van dans, gym en spel. De organisatie van de Pietengym is in handen van gymvereniging OLVO, dansschool Bruinewoud, VZK en Goed Bezig Oldebroek.

Op woensdag 1 december organiseert Goed Bezig Oldebroek de Pietengym voor de kinderen in Oldebroek. In De Talter kunnen kinderen uit groep 1 tot en met 4 komen sporten, bewegen en spelen. De gym start om 15.00 uur. De kinderen kunnen rond 16.30 uur hun pietendiploma in ontvangst nemen.

De dan geldende maatregelen worden in acht genomen. Voor publiek vanaf 18 jaar is een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Het CTB wordt bij binnenkomst gescand.

Aanmelden

Om deel te nemen is het noodzakelijk je vooraf aan te melden via www.goedbezigoldebroek.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol is echt vol. Kinderen mogen verkleed komen, en vergeet de gymschoenen niet!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment