thumbnail JAA01452

WEZEP - Marit, Fabio, Carlijn en Esmée zitten bij elkaar in groep acht. Ze appen heel wat af in hun appgroep FRNZ4EVER, onder andere over hun sportieve talenten en wat ze later willen worden. Maar intussen moeten ze ook het mysterie van die vreemde nieuwe buurvrouwen onderzoeken! Hoe dit afloopt is te lezen in 'De geheime operatie', een boek van de schrijfster Henriët Koornberg-Spronk. Vandaag, woensdag 13 oktober, was de schrijfster met Oldebroeker roots, aanwezig bij boekhandel De Rivier in Wezep om haar boeken te signeren. 'De geheime operatie' is namelijk één van de actieboeken die in deze Kinderboekenweek gratis verstrekt worden. Dit gebeurde ondert toeziend oog van wethouder Liesbeth Vos – Van de Weg.

Alle basisschoolkinderen in onze gemeente krijgen deze week een boekenbon thuisgestuurd. Met deze bon mogen ze voor €12,50 een boek uitkiezen in één van de drie Oldebroekse boekwinkels. Omdat het Kinderboekenweek is, krijgen ze van de boekwinkel een extra boek: het kinderboekenweekgeschenk. 

De bon kan ingeleverd worden bij De Rivier (boekhandel Wezep), De Korenbloem (boekhandel Wezep) of Kantoorboekhandel K. Pool (Oldebroek). Je kan de bon tot uiterlijk 1 november 2021 gebruiken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment