Jorian Boeve

WEZEP - In december 2018 is Jorian Boeve via een proefplaatsing gestart als wasstraat medewerker bij Scheffer Car- en Truckwash in Wezep. Het was voor Jorian zijn eerste echte baan en dat was best even wennen. Na een aantal gesprekken met Aron Scheffer (bedrijfsleider), Jorian en de jobcoach van Inclusief Groep is besloten hem een nieuwe kans te geven op een andere plek binnen het bedrijf. Vanaf oktober 2020 werkt Jorian met veel plezier en tot tevredenheid van zijn leidinggevende als magazijnmedewerker. Op deze werkplek is er meer structuur, zijn de werkzaamheden overzichtelijker en heeft Jorian een buddy (vast aanspreekpunt). De werkdag wordt gestart met een bak koffie en het doornemen van de werkzaamheden voor die dag zoals bijvoorbeeld: halen en brengen van materiaal naar objecten, auto’s van de zaak wassen, terreinonderhoud en sorteren van materialen.

Jorian heeft bij Scheffer zijn heftruckcertificaat mogen halen en daar is hij super trots op. Nu wordt samen met hem en zijn leidinggevende gekeken of hij nog andere opleidingen kan gaan volgen die goed passen bij het werk dat hij doet. Jorian heeft zijn draai gevonden en is gemotiveerd om zijn werk goed te doen. Om te zorgen dat het goed blijft gaan komt voorlopig de jobcoach van Inclusief Groep nog regelmatig langs om Jorian en zijn leidinggevende te ondersteunen.

Ook deze plaatsing is weer een voorbeeld van een goede samenwerking tussen de Gemeente Oldebroek en Inclusief Groep.

Het contract van Jorian is omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. De Inclusief Groep wenst Jorian veel succes en bedankt de werkgever voor de kans die zij Jorian bieden. 'Wij hopen dat nog veel bedrijven en organisaties in de regio het voorbeeld van Scheffer zullen volgen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven',  aldus een woordvoerder.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment