thumbnail thumbnail thumbnail IMG 7610a

HATTEM/HATTEMERBROEK -  Op vrijdag 22 oktober zal de schoenendoosactie in Hattem van start gaan. In de week voorafgaand aan deze actie zullen er op verschillende centrale plekken in Hattem en Hattemerbroek folders te verkrijgen zijn. De inlevermomenten zijn op vrijdag 22 oktober, 29 oktober en 5 november van 16.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag 27 oktober en 3 november van 14.00 uur tot 16.00 uur. De schoenendozen kunnen worden ingeleverd bij de Bethel (Hessenweg 84, Hattem).

Ook in praktische zin is uw hulp welkom voor de actie in Hattem en omstreken. Mocht u iets willen betekenen in het organiseren van deze actie in Hattem en omstreken dan horen wij graag van u. Stuur een email naar: schoenendoosactiehattem@gmail.com. Het kost niet veel tijd en geeft veel voldoening.

Wilt u meer weten over de schoenendoosactie? Kijk op schoenendoosactie.nl. Ook op Social Media zijn wij te vinden. Op Instagram met de naam: schoenendoosactiehattem en op Facebook met de naam: schoenendoosactie Hattem. Voor vragen over de actie in Hattem en omstreken kunt u een email sturen naar: schoenendoosactiehattem@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment