Gelders Fanfare Orkest David Oosterwolde 35

OLDEBROEK - Voor het eerst sinds lange tijd staat er een concert op de agenda van het Gelders Fanfare Orkest (GFO) en fanfareorkest David Oosterwolde. Na een lange periode van online activiteiten en repeteren op 1,5 meter kunnen de muzikanten eindelijk weer doen wat ze het liefst doen: live musiceren voor publiek. Op zaterdagavond 9 oktober zijn de orkesten te beluisteren in de sporthal van Kulturhus De Talter te Oldebroek.

Het GFO is een provinciaal orkest, uitkomend in de topdivisie van de fanfaremuziek. Gevorderde amateurs, conservatoriumstudenten en beroepsmusici spelen samen in dit prestigieuze orkest. Onder leiding van dirigent Erik van de Kolk weet het GFO keer op keer indruk te maken. Tijdens het concert in Oldebroek zal het GFO symbolisch afscheid nemen van de online activiteiten door de GFO Livestream Tune, gecomponeerd door Thom Zigterman, nog een keer uit te voeren. Verder staat het nieuwe werk Between Light and Dark van Arend Gerds op de lessenaar. Zuid-Amerikaanse muziek maakt het feest compleet.

David Oosterwolde is een hechte dorpsvereniging met ambitie. Dirigent Anne van den Berg leidt de club. Met het prachtige werk Between the Two Rivers van Philip Sparke en ander koraalmatig werk wil de vereniging het publiek trakteren op een fijn avondje uit.

Het concert start om 20:00 uur. Vanaf 19:45 uur is de zaal open voor publiek. Dit concert wordt geheel volgens de huidige richtlijnen georganiseerd. Dit betekent dat een coronatoegangsbewijs verplicht is. Bij de ingang worden QR-codes gescand. Kaartjes à €5,- p.p. (tot 13 jaar gratis) zijn per mail te bestellen, via info@geldersfanfareorkest.nl of info@davidoosterwolde.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment