thumbnail locourant12

(Advertorial) Ga je binnenkort verhuizen? Dan is het altijd handig om goed voorbereid te zijn! Verhuizen is altijd een hele grote stap in je leven. Wist je dat dit één van de meest ingrijpende dingen is? Het staat gewoon in de top 3! Het is dus van essentieel belang dat je de verhuizing goed aanpakt. Zo ben je op de dag van de verhuizing wat relaxter, maar kun je ook relaxter inpakken bijvoorbeeld. Ook lees je een aantal dingen die je niet moet doen! Zo kun je dat alvast uit je hoofd halen.

Planning

Het is essentieel dat je een goede planning maakt voor de verhuizing. Als je zorgt dat alles op tijd ingepakt is en iedereen klaarstaat, vroeg in de ochtend. Dan kan het verhuisbedrijf het van je overnemen! Een planning geeft overzicht en je hebt dan echt een stuk minder aan je hoofd. En iedereen weet wat ie moet doen op de dag van de verhuizing!

Verhuisbedrijf

Het is zeker aan te raden om een verhuisbedrijf in te huren. Deze professionals kunnen je zo goed helpen met zware spullen! Misschien kan alles wel via het dakraam naar beneden? Het is dan bijvoorbeeld handig om bij het verhuisbedrijf een lift te regelen, dat scheelt enorm veel sjouwwerk! Bekijk hier een goed verhuisbedrijf Amsterdam.

Labelen

Een goed begin is het halve werk. Wat enorm helpt is als je precies opschrijft wat er in elke doos zit. En nog handiger, geef met gekleurde post its aan in welke ruimte het moet komen te staan. Zo weten de verhuizers of ze direct door naar boven moeten lopen bijvoorbeeld. Dat scheelt jou ook weer veel sjouwwerk later.

Schakel vrienden in

Het is altijd handig om vrienden in te schakelen voor de verhuizing. Mits je vrienden hebt die wel een beetje willen sjouwen… Want het is wel belangrijk dat je natuurlijk lekker snel klaar bent met inpakken of sjouwen. En vergeet je vrienden vooral niet te trakteren op iets lekkers te eten (en te drinken). Dat hebben ze wel verdiend na een dag helpen.

Extra service

Heb je enorm veel meubels die in elkaar gezet moeten worden? Dan heb je hier natuurlijk het liefst wat hulp bij. Je kunt bij sommige verhuisbedrijven dan ook kiezen voor een montageservice! Hoe ideaal? Dan worden gewoon al je meubels in elkaar gezet waar je bij staat. Dit geldt ook bijvoorbeeld voor het leggen van een vloer. Dan ligt de vloer erin voordat je verhuisd bent, wel zo handig.

En heb je iets aan deze do’s en don’ts? Het zijn vooral eigenlijk de do’s in dit lijstje! Het is handig om deze tips over te nemen, zodat je een soepele verhuizing tegemoet gaat. Niks zo vervelend als een stress dag waar je helemaal kapot bent aan het eind van de dag. Moe zal je sowieso zijn, maar zorg goed voor jezelf!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment