thumbnail 2021 09 auteurs 3PAK

OLDEBROEK -   Van 17 tot en met 26 september wordt de Boekenweek van Jongeren gevierd. Jongeren kunnen bij de Bibliotheek Noord-Veluwe de bundel 3PAK ophalen (zolang de voorraad strekt), de speciale geschenkbundel voor deze Boekenweek. In deze bundel staan dit jaar 'Als we vallen' van Khalid Boudou, 'En de Kus kwam' van Splinter Chabot en de graphic novel 'Vroeg donker' van Aimée de Jongh. In de bibliotheekvestigingen zijn bovendien speciale displaytafels gemaakt met leuke boeken voor jongeren.

Omdat de 15 t/m 18 jarigen zelf bepalen hoe hun Boekenweek eruit ziet, is de naam vanaf dit jaar Boekenweek van Jongeren, niet langer de Boekenweek voor jongeren. Tijdens de Boekenweek voor jongeren worden de winnaars van het Beste Boek voor jongeren bekendgemaakt in de categorieën Nederlandstalig en Vertaald.

3PAK is een geschenkbundel die speciaal voor de Boekenweek van Jongeren wordt gemaakt en waarvoor jaarlijks drie nieuwe auteurs worden gevraagd. De bundel is ook gratis te lezen via de online bibliotheek. Op www.boekenweekvanjongeren.nl staan lees- en luisterfragmenten van de verhalen, evenals inspirerende boekentips van de drie auteurs.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment