smo logo

OLDEBROEK - Dankzij een gift van Cultuurfonds Gelderland en het Rabobank Dichterbijfonds heeft Stichting Muziekonderwijs 3 bugels en 10 kunststof trompetten aan kunnen schaffen. Met deze instrumenten kunnen er projecten op scholen worden gehouden en ontstaan er meer mogelijkheden om les te geven aan nieuwe leerlingen.

 

Stichting Muziekonderwijs Oldebroek is een onafhankelijke muziekschool in Oldebroek die in 2014 is opgericht. De docenten die les geven zijn volledig gediplomeerd en ervaren. En na een korte periode kunnen de leerlingen al deelnemen aan een samenspeelgroep van Concordia Oldebroek.  Ook is Oldebroek sinds enkele jaren een officiële locatie waar via de landelijke muziekbond examens kunnen worden afgenomen. En via de Muziekvereniging Concordia Oldebroek neemt de stichting ook deel aan het Muziekakkoord Noord Veluwe.

Maar het belangrijkste doel van Stichting Muziek Onderwijs is  om kinderen een ontzettend leuke, leerzame en sociale hobby te geven. Een hobby waar je je hele leven wat aan hebt!

Voor de scholenprojecten heeft de stichting dankzij steun van Cultuurfonds Gelderland 10 P-trumpets kunnen aanschaffen. Ook zijn er 3 bugels aangeschaft om ruimte te hebben voor nieuwe leerlingen. Cultuurfonds Gelderland heeft daarvoor € 5000,- toegekend en Rabo Dichterbijfonds  € 3600,-.

Begin oktober 2021 worden er weer gratis lessen gegeven in Oldebroek. Geïnteresseerde leerlingen kunnen zich nu al melden via stichtingmuziekonderwijs@outlook.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment