thumbnail 2021 09 25 Boerderijmuseum IMGL1168A

OLDEBROEK – Omdat het Boerderijmuseum nog steeds kampt met de naweeën van corona gaan de vrijwilligers door met het houden van acties. Zaterdag 25 september staan er hazelino’s en appeltaartkoeken op het menu. De hazelino’s is een actie in samenwerking met Bakkerij Grootkarzijn uit ’t Harde en de appeltaartkoeken zijn afkomstig van Dagactiviteitencentrum Eliëzerhof, een onderdeel van Adullam gehandicaptenzorg, uit Nunspeet.

Bestellen kan t/m donderdag 23 september via info@boerderijmuseum.nl, via de website www.boerderijmuseum.nl (onder het kopje bestellen), telefonisch 0525 63 1457 (oók via de voicemail) of via een pb op Facebook. De bestelde producten kunnen zaterdag 25 september tussen 10.00 en 12.30 uur coronaproof worden afgehaald bij het Boerderijmuseum, Bovenstraatweg 10A in Oldebroek. De kosten zijn: hazelino’s € 2,25 per stuk en zes appeltaartkoeken voor € 3,95.

Eliëzerhof

Dagactiviteitencentrum Eliëzerhof biedt een voorspelbare dagbesteding aan voor mensen met een verstandelijke beperking in de dependance aan de Voltweg 11 in Nunspeet. . Er wordt dagelijks door de deelnemers, ieder op eigen tempo, gewerkt voor externe bedrijven. Van inpakwerkzaamheden tot hout kloven, het werkaanbod is divers en in overleg met bedrijven is er veel mogelijk. Daarnaast heeft de Eliëzerhof een eigen bakkerij, waar de heerlijkste taarten worden gebakken. Oók voor het Boerderijmuseum in Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment