thumbnail 20210914 werkbezoek college Landgoed Vogelenzang 1

OLDEBROEK - Op dinsdag 14 september 2021 was het college van B&W van de gemeente Oldebroek op werkbezoek bij de Stichting tot Behoud van Erfgoederen en Senioren Woonfonds op Landgoed Vogelenzang in Hattemerbroek. Het college was enthousiast over de plannen waarover zij werden geïnformeerd.De stichting stelt zich tot doel om monumentale land- en erfgoederen toegankelijk te maken voor senioren en heeft hiervoor ook het oog op landgoed Vogelenzang laten vallen. De Stichting wil op deze wijze een duurzame maatschappelijke bijdrage leveren aan zowel het behoud van erfgoederen als aan kleinschalige seniorenhuisvesting en eventueel mogelijke zorg voor senioren.

Maria H. de Hoog van de Stichting: “Het was voor ons een oprecht genoegen om het gemeentebestuur te ontvangen en onze plannen te mogen delen.” Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing: “Het college was enorm blij om eindelijk weer op werkbezoek te kunnen gaan en ook met deze uitnodiging van de Stichting. Wij hebben een goed beeld gekregen van hun plannen en zien de uitwerking hiervan met veel belangstelling tegemoet.”

Het college bezoekt regelmatig lokale bedrijven en organisaties om zich te laten informeren over actuele thema’s en nieuwe ontwikkelingen. Wilt u graag dat het college ook eens bij uw bedrijf op bezoek komt, dan kunt u dat kenbaar maken. Voor verdere informatie wordt verwezen naar: www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/College_van_B_W/Werkbezoeken_college

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment