fit

OLDEBROEK  - Wilt u vaker bewegen, uw gezondheid meten of bent u op zoek naar een sportieve activiteit? Kom dan op vrijdag 24 september naar de fittest in Oldebroek. De gemeente Oldebroek wil u graag helpen bij het meer in beweging komen en/of om uw leefstijl te verbeteren. Bent u op 1 september 2021 55 jaar of ouder? Kom dan naar de fittest in Kulturhus De Talter, deelname is gratis!

Aanmelden als deelnemer Fittest 55+Aanmelden als vrijwilliger Fittest 55+

Fittest

Gezond ouder worden en fit blijven wil iedereen. Voldoende bewegen levert hieraan een positieve bijdrage. Per dag 20 minuten matig intensief bewegen vermindert de kans op botbreuken en onderhoudt de spierkracht. Goed Bezig OldebroekStichting Welzijn Ouderen en De Akker fysiotherapie kunnen u hierbij ondersteunen. Zij organiseren op vrijdag 24 september 2021 de fittest voor 55-plussers in Kulturhus De Talter, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek.

Tijdens de test bepalen we met een aantal eenvoudige oefeningen onder andere de lenigheid, hand-oogcoördinatie, wandelen reactiesnelheid. Ook kunt u uw bloeddruk en het -suiker laten meten. De test duurt ongeveer een uur, dit is inclusief het bespreken van de resultaten. Daarnaast is er een leefstijlmarkt waar diverse partijen zich presenteren. Goed om te weten voor u is dat dit initiatief door de huisartsen in onze gemeente wordt ondersteund en dat de medische testen ook door daarvoor bevoegde personen worden uitgevoerd.

Doet u mee? Of wilt u vrijwilliger zijn?

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de fittest op 24 september tussen 14:00 uur en 18:00 uur. Mocht u al regelmatig bewegen dan is deze fittest voor u misschien niet geschikt. Wellicht vindt u het dan wel leuk om als vrijwilliger mee te helpen op deze dag. 

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor de fittest 55+ kan tot en met 17 september 2021 op deze manieren:

  1. Mail uw naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer naar fittest@oldebroek.nl
  2. Bel het gemeentehuis via (0525) 63 82 00 en geef uw gegevens door
  3. Vul het aanmeldformulier bovenaan deze pagina in (groene knop)

Na aanmelding sturen wij u meer informatie over het programma en het tijdstip waarop u verwacht wordt. Hebt u wel belangstelling, maar past de datum van 24 september u niet? Geen nood, op vrijdag 4 februari 2022 is er een fittest in de Kamphal te Wezep.

Contact

Heeft u nog vragen over vrijwilliger zijn of de fittest? Neem dan contact op met Laura Daanen van Goed Bezig Oldebroek via 06 - 8379 7423 of ldaanen@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment