thumbnail 055 Team Sterk en Positief V1.1

WEZEP –  Op 28 augustus gaan vier inwoners uit onze gemeente de legendarische berg de Mont Ventoux in Frankrijk per fiets beklimmen. Melvin Kroon, Mitchel Kroon, Thijs Kroon en Tom Spannenberg gaan deze uitdaging aan. Door deze prestatie te leveren willen zij geld inzamelen tijdens het evenement Ventoux3. Door één, twee of drie keer de berg te beklimmen wil het Team Sterk en Positief zich inzetten om hersentumoren geneesbaar te krijgen.

De motivatie van de vier mannen is voortgekomen uit een aangrijpend verhaal van één van de teamleden, Tom Spannenberg. Bij één van zijn collega’s is een kwaadaardige vorm van hersentumor geconstateerd. Hij heeft Tom gevraagd om in naam van zijn stichting Sterk en Positief” de Mont Ventoux te beklimmen. De vier vrienden willen dit graag doen en hopen zo bij kunnen dragen aan het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte en hopelijk veel leed bij mensen in de toekomst te kunnen wegnemen. 

Ventoux3 steunt het Hersentumorfonds. De sponsoropbrengsten van het team gaan voor 100% naar het bekostigen van onderzoek naar hersentumoren. Hersentumorfonds is een zelfstandige stichting met één doel: het financieren van hersentumoronderzoek. Het Hersentumorfonds zet alles op alles om samen met de beste onderzoekers nieuwe effectieve behandelmethoden voor primaire hersentumoren te vinden. Het fonds doet dit in de wetenschap dat onderzoek naar kanker, en zeker naar aard en gedrag van hersentumoren, een kwestie van langere adem is. Doelstelling van het fonds blijft echter onverminderd krachtig: in toenemende mate zorgen voor perspectief, zowel voor wie op dit moment een hersentumor heeft als voor toekomstige patiënten. Met als ultieme doel: genezing.

Naast de prestatie om drie keer De Mont Ventoux op 28 augustus te beklimmen, hebben Melvin Kroon, Mitchel Kroon, Thijs Kroon en Tom Spannenberg als doel gesteld € 20.000,= te realiseren. En met deze missie zijn de mannen al een behoorlijk eind op weg.

Als u het team wilt steunen kan dit via de volgende link: https://www.ventoux3.org/steun. Zoek hier op “Team Sterk en Positief” of een van de teamleden en kies dan een bedrag dat u kunt missen. ´U helpt niet ons, maar een heleboel mensen die dagelijks met veel leed te maken hebben. Zij de prestatie u de donatie!´

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment