P1050067

Prachtige route met vele extra’s, start mogelijk vanuit VVV Elburg

ELBURG/OLDEBROEK - Van dinsdag 3 augustus tot en met donderdag 5 augustus organiseert VVV Elburg, samen met de VVV kantoren in Nunspeet, Ermelo en Putten, de Veluwse fietsdagen. Dit keer is het verspreid over 3 dagen omdat er meerdere routes te fietsen zijn. VVV Elburg heeft een prachtige route uitgestippeld door het buitengebied van de gemeente Elburg en Oldebroek en via de Dellen weer terug. De ‘Woldberg’route is ongeveer 47 kilometer.

De route is verkrijgbaar voor € 3,75 p.p. Je krijgt een mooi vormgegeven fietsroute, een goodiebag, gesponsord door Jumbo Elburg, en kortingsbonnen van de Bakkersmolen Van Schuld, Restaurant De Ossenstal en Lunchroom De Elburger.

Starten is al deze dagen mogelijk vanaf 09.00 uur. Naast VVV Elburg doen ook de kantoren in Nunspeet, Ermelo en Putten mee. Bij ieder kantoor kun je een nieuwe route aanschaffen. Het gratis aandenken kan tot 17.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

Voor meer informatie omtrent activiteiten en evenementen, kun je terecht op www.bezoek-elburg.nl of kom langs bij de balie, Jufferenstraat 6-8. U kunt VVV Elburg ook volgen op Instagram en/of Facebook!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment