thumbnail Foto verlenging Zwembad de Veldkamp

OLDEBROEK – Goed Bezig – JOGG partners Loco Media Groep en Zwembad de Veldkamp verlengden hun samenwerkingsovereenkomst met Goed Bezig Oldebroek. Beide partijen zetten zich al langere tijd op eigen wijze in voor een gezondere omgeving voor de kinderen en jongeren in de gemeente Oldebroek. Zwembad de Veldkamp verlengt de samenwerking tot eind 2021, de Loco Media Groep blijft tot eind 2023 partner van Goed Bezig – JOGG Oldebroek.

Bijdrages

Zwembad de Veldkamp gaat in het najaar de campagne Waterhelden draaien. Hierin worden kinderen rondom hun zwemles met verhalen over waterhelden aangespoord om meer water te drinken. Tevens krijgt ieder kind een bidon.

thumbnail Foto verlenging Loco Media Groep

De Loco Media Groep blijft verbonden als mediapartner. Ze promoten structureel de activiteiten van lokale sportaanbieders en maken hier rapportages over op verzoek van Goed Bezig Oldebroek.

Jesse: “We zijn blij met de verlenging van de samenwerkingsoverkomst van deze partners. Dit zorgt voor continuïteit in de JOGG aanpak. Samen zullen we ons de aankomende periode blijven inzetten om het belang van een gezonde leefstijl voor de jeugd in Oldebroek onder de aandacht te brengen.”

Naast zwembad de Veldkamp en Loco Media Groep zijn ook SNS Bank, Plus van den Hoven, SKO, Kwakkel Groente- en Fruithandel, Bredewold Communicatievormgevers als partner aan Goed Bezig verbonden.

JOGG – Gezonde jeugd, gezonde toekomst

De gemeente Oldebroek is sinds september 2014 een JOGG-gemeente. JOGG is een aanpak die bewezen effectief is om de stijging van bijvoorbeeld overgewicht bij kinderen en jongeren om te zetten in een daling. De kracht van de JOGG zit in de gezamenlijke aanpak en het herhalen van dezelfde boodschap. Op school, op straat, in de supermarkt, maar ook thuis wordt het daardoor makkelijker om gezonder te leven.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment