thumbnail Kinderspeeldag IMG 2900

OLDEBROEK – In en rond Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek wordt woensdag 21 juli van 10.00 tot 15.30 uur een grote speeldag voor kinderen van zes tot twaalf jaar gehouden. De kosten zijn vijf euro (inclusief drinken en iets lekkers) voor de kinderen en twee euro voor de begeleider (ouderen met een museumkaart gratis).

Het programma belooft veel goeds voor de kids. Met een strippenkaart kunnen de kinderen meedoen aan de activiteiten, zoals touwdraaien, elastiek springen met melkbussen, lopen met juk en emmers, wasdrogen met wringer, de was doen, blikgooien, klompenbord en eendjes vissen. De kinderen worden door de begeleider geholpen bij het appelmoes maken en bij het pannenkoeken bakken.

Voorgaande jaren was de speeldag voor kinderen bij het Boerderijmuseum een groot succes. Ouders, maar ook opa’s en oma’s kwamen met hun (klein)kinderen naar het Boerderijmuseum om deel te nemen aan de activiteiten. Reden voor de vrijwillig(st)ers van het Boerderijmuseum om deze activiteit opnieuw op de kalender te zetten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment