thumbnail Foto opening waterpunt Oldebroek 2

OLDEBROEK – In de week van de #7dagenwater challenge werd een watertappunt op de buitensportaccommodatie in Oldebroek geïnstalleerd. Het watertappunt was een cadeau van de gemeente Oldebroek bij de opening van de accommodatie in 2019. Op de accommodatie achter Kulturhus de Talter sporten leden van Bootcamp Oldebroek, skeelerclub Oldebroek, sportvereniging SOS en volleybalvereniging Blauw Wit. Het watertappunt is gerealiseerd door Goed Bezig Oldebroek en onderdeel van de campagne DrinkWater!

Veluws Drinkwater

Het nieuwe drinkwatertappunt levert betrouwbaar en schoon Veluws drinkwater. Het is speciaal ingericht voor het vullen van bidons en flesjes, zodat sporters deze eenvoudig kunnen vullen. “Water drinken is erg gezond en een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker! Daar komt bij dat het tappunt duurzaam is: sporters worden gestimuleerd om hun flesjes te hergebruiken.” – aldus JOGG regisseur Laura Daanen.

#7dagenwaterchallenge

Van 4 tot en met 11 juni organiseerde Goed Bezig Oldebroek samen met zeven andere gemeentes uit de Noord Veluwe de #7dagenwaterchallenge. Dit jaar verruilden meer dan 12.000 deelnemers hun zoete drankjes en koffie voor kraanwater. Bijna 2.000 van deze deelnemers kwamen uit de gemeente Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment