2bd4f32d 1f3d 422f 8b40 ad32723e4052

't LOO -  Afgelopen zaterdag is de eerste schop in de grond gezet op het plein van de Looschool. De woensdagavonden en de zaterdagen wordt er hard gewerkt door ouders en leerkrachten. Na de vakantie zal het schoolplein een heuse metamorfose hebben ondergaan.

"Het schoolplein van de Looschool wordt vergroend!"

Het schoolplein bestond met name uit stenen en had een aantal verouderde speeltoestellen. In 2018-2019 is de school overgegaan op een continurooster, dit betekent meer beweegtijd op het plein. Het schoolplein was nu niet uitnodigend. De Looschool wil graag dat de kinderen echt bewegen en tot spelen komen. Door het schoolplein een herinrichting te geven op een groene manier hoopt de school dit doel te kunnen bereiken.

Het schoolplein krijgt een dus een groene look en een aantal nieuwe toestellen onder andere een familieschommel, klimboom, waterpomp, waterspeeltafel, glijbaan en een hindernisbaan. Daarnaast krijgt het schoolplein hoogteverschillen met veel speelgroen, hier mag je als kind gewoon doorheen rauzen.  

Het realiseren van dit plan is mogelijk door de hulp van een heel aantal ouders! De Looschool is hier heel blij  mee en dankbaar voor! De school heeft verschillende acties gehouden en heeft een beroep gedaan op subsidies en sponsering. Dit alles bij elkaar maakt het opknappen van het schoolplein mogelijk. 

10e8c1f9 3f31 4dfc b58d 7be3136b411a

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment